فایل ورد مقاله بررسي ميزان جيوه موجود در کنسروهاي ماهي عرضه شده در استان مازندران

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله بررسي ميزان جيوه موجود در کنسروهاي ماهي عرضه شده در استان مازندران دارای 6 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي ميزان جيوه موجود در کنسروهاي ماهي عرضه شده در استان مازندران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي ميزان جيوه موجود در کنسروهاي ماهي عرضه شده در استان مازندران،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي ميزان جيوه موجود در کنسروهاي ماهي عرضه شده در استان مازندران :


محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات:6
نویسنده(ها):
فروغ طبری نیا –
زهره کوشکی –
فرزانه ویسی –

چکیده:
به علت دفع پساب های صنعتی به محیط های دریایی، مقدار زمینه فلزات سنگین و تجمع زیستی آنها در بدن موجودات دریایی ازجمله ماهی ها رو به افزایش است لذا هدف از این مطالعه بررسی میزان جیوه در کنسروهای ماهی عرضه شده در استان مازندران میباشد.مواد و روشها: در این مطالعه به منظور براورد میزان جیوه در کنسروهای ماهی تن عرضه شده در فرشگاه های مواد غذایی استان مازندران، تعدا 63 نمونه تن ماهی تهیه و مقدار جیوه آنها با استفاده از دستگاه جذب اتمی و تکنیک تولید هیدرید تعیین شد. مقدار جیوه در نمونه‌ها بر اساس µg/g وزن مرطوب گزارش شد.یافته ها: مقدار جیوه در 63 نمونه تن ماهی مورد بررسی از 0055/0 تا 189/0 متغییر و میزان متوسط آن برابر با 01/0 میکروگرم به ازای هر گرم بر لیتر بود نتیجه گیری: نتایج حاصل از این مطالعه نشان داد که کلیه تن ماهی های عرضه شده در استان مازندران دارای مقدار جیوه کمتر از رهنمودهای سازمان جهانی بهداشت و سازمان غذا و دارو امریکا یعنی مقدار کمتر ازg/gµ 5/0میباشد

توضیحات بیشتر