فایل ورد مقاله مقايسه درصد روغن و ترکيب اسيد هاي چرب روغن زيتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف

لینک دانلود

فایل ورد مقاله مقايسه درصد روغن و ترکيب اسيد هاي چرب روغن زيتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف دارای 10 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه درصد روغن و ترکيب اسيد هاي چرب روغن زيتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه درصد روغن و ترکيب اسيد هاي چرب روغن زيتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه درصد روغن و ترکيب اسيد هاي چرب روغن زيتون رقم زرد در ارتفاعات مختلف :



تعداد صفحات:10
چکیده:
زیتون Olea europaea L.) درختی همیشه سبز، مدیترانه ای و بومی ایران است و از میوه آن جهت تهیه کنسرو روغن زیتون استفاده می شود از آنجایی که ارتفاع از سطح دریا به عنوان یکی از فاکتورهای مهم در کاشت زیتون تاثیر مهمی بر ملکرد میوه و ترکیب اسید های چرب آن نشان داده است پژوهش حاضر در سال 1390 با هدف مقایسه سطوح ارتفاعات مختلف از سطح دریا بر روی درصد روغن در ماده خشک و ترکیب اسید های چرب روغن زیتون در شمال ایران اجرا شد. این آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی در سه ارتفاع مختلف 50، 300 و 480 متر از سطح دریا انجام شد نتایج نشان داد با افزایش ارتفاع از سطح دریا درصد روغن در ماده خشک میوه زیتون افزایش می یابد که این افزایش در نتیجه افزایش میانگین وزن و نسبت گوشت به هسته در ارتفاعات بالاتر حاصل شد همچنین تغییرات ارتفاع از سطح دریا تاثیر معنی داری بر روی ترکیب اسید های چرب روغن زیتون داشته است به طوری که در ارتفاع پایین تر میزان اسید چرب غیراشباع یک باندی اسید اولتیک که اصلی ترین جزء تشکیل دهنده روغن زیتون می باشد بیشتر بود و با افزایش ارتفاع از سطح دریا از میزان اسید اولئیک کاسته شد به طوری که در ارتفاع 50 متر از سطح دریا میانگین اسید اولئیک در زمان رسیدن میوه 74/75 درصد بود درحالی کمه در ارتفاع 480 متر از سطح دریا کمترین میزان اسید اولئیک در زمان رسیدن میوه 70/59 درصد به درست آمد در مورد میزان اسید لینولئیک و ارتباط آن با ارتفاع از سطح دریا نتیجه عکس حاصل شد به طوری که در ارتفاع 480 متر از سطح دریا مقدار اسید لینولئیک 13 درصد و در ارتفاع 50 متر از سطح دریا کمترین میزان اسید لینولئیک و 8/4 درصد به دست آمد.

توضیحات بیشتر