فایل ورد مقاله مقايسه ارقام مختلف اسفناج بر روي عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاييزه

لینک دانلود

فایل ورد مقاله مقايسه ارقام مختلف اسفناج بر روي عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاييزه دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله مقايسه ارقام مختلف اسفناج بر روي عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاييزه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله مقايسه ارقام مختلف اسفناج بر روي عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاييزه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله مقايسه ارقام مختلف اسفناج بر روي عملکرد صفات مربوط به بوته در کشت پاييزه :



تعداد صفحات:9
چکیده:
اسفناج (Spinacia oleracea) متعلق به خانواد چغندریان chenopodiacea ) ( می باشد و یکی از مهمترین سبزیجات برگی از نظر میزان تولید است این محصول به صورت تازه و فرآوری شده مصرف می شود اسفناج بومی مناطق مرکزی آسیا و به احتمال قوی ایران است از آنجاییکه اسفناج از نظر منابع غذایی برای انسان بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد و فقط به صورت پاییزه و زمستانه کشت می شود زمان کاشت از عوامل موثر بر تولید عملکرد و بازار پسندی و نهایتا درآمد سبزیکاری می باشد به همین خاطر آزمایشی در شهریور ماه 1391 (کشت پاییزه) در کرج بر روی ارقام مختلف اسفناج انجام گردید و در طول رشد کلیه مراقبت های زراعی لازم صورت گرفت و از صفت های عملکرد طول دوره از کاشت تا برداشت (طول بوته، تعداد شاخه جانبی، وزن تر و خشک بوته) انجام گردید در این بررسی ارقام سناتور، اوراندو، میلان، ویروفلی پروسید، ویروفلی فوسلو، سریوس، اورینتال پرید در تاریخ کشت شهریور ماه و سه تکرار مورد بررسی قرار گرفتند بر اساس نتایج حاصله پیشنهاد می گردد که ارقام سناتور با توجه به اینکه بهترین عملکرد را از لحاظ صفات مورد بررسی داشته است برای کشت پاییزه مناسب می باشد.

توضیحات بیشتر