فایل ورد مقاله بررسي کيفيت ميکروبي بستني هاي سنتي و صنعتي عرضه شده در شهر کرمانشاه

لینک دانلود

فایل ورد مقاله بررسي کيفيت ميکروبي بستني هاي سنتي و صنعتي عرضه شده در شهر کرمانشاه دارای 5 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله بررسي کيفيت ميکروبي بستني هاي سنتي و صنعتي عرضه شده در شهر کرمانشاه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه های دانشجویی آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله بررسي کيفيت ميکروبي بستني هاي سنتي و صنعتي عرضه شده در شهر کرمانشاه،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله بررسي کيفيت ميکروبي بستني هاي سنتي و صنعتي عرضه شده در شهر کرمانشاه :


محل انتشار: شانزدهمین همایش ملی بهداشت محیط
تعداد صفحات:5
نویسنده(ها):
حیدر مسگراف – اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
احسان صادقی – اعضای هیئت علمی دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
پرستو سهرابی – دانشجوی کارشناسی ارشد مهندسی بهداشت محیط،دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه
نسرین زنگیه وندی – کارشناس مهندسی بهداشت محیط

چکیده:
بستنی یک فرآورده لبنی است که بدون شک یکی از خوشایند ترین مواد غذایی و دسر سردی است که در فصول گرم سال مصرف فراوانی دارد. شیر و فرآورده های آن به دلیل ارزش تغذیه ای بالا و pH نزدیک به خنثی محیط مناسبی برای رشد و پرورش میکروارگانیسم ها فراهم می کند. این مواد در صورت آلوده شدن می توانند عوامل بیماریزا را به راحتی به انسان منتقل کرده و مسمومیت غذایی ایجاد کنند. منشا آلودگی می تواند مواد خام تشکیل دهنده ی بستنی باشدویا اینکه آلودگی به صورت ثانویه در آن ایجاد گردد.مواد و روش ها : این مطالعه به منظور بررسی کیفیت میکروبی بستنی های سنتی و صنعتی عرضه شده در سطح شهر کرمانشاه در تابستان 90 انجام شده است که در آن جستجوی سالمونلا ، استافیلوکوکوس اورئوس ، اشرشیا کلی وشمارش کلی باکتریایی و کلیفرمها بر روی 50 نمونه بستنی با هدف تعیین تطابق ویژگی های میکروبی نمونه ها با استاندارد ملی ایران شماره 52 تحت عنوان بستنی انجام گردید. نتایج و بحث : نتایج نشان داد که 52% از نمونه ها دارای کلیفرم و 58% آنها دارای Total Count بیش از حد مجاز هستند. 14% نمونه ها آلوده به سالمونلا و 88% آنها آلوده به استافیلوکوک هستند E.coli تنها از یک نمونه (2%) جدا گردید.نتیجه گیری: براساس این بررسی کیفیت بستنی های سنتی و صنعتی در شهر کرمانشاه بسیار نا مطلوب است و مصرف این محصول می تواند سلامت مصرف کنندگان را تهدید نماید. آلودگی زیاد بستنی نشان دهنده ضعف بهداشت در حین تولید ، نگهداری و سرو این محصول است

توضیحات بیشتر