فایل ورد مقاله غلظت جيوه در بافت خوراکي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) تالاب بين المللي ميانکاله

لینک دانلود

 فایل ورد مقاله غلظت جيوه در بافت خوراکي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) تالاب بين المللي ميانکاله دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد فایل ورد مقاله غلظت جيوه در بافت خوراکي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) تالاب بين المللي ميانکاله  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي فایل ورد مقاله غلظت جيوه در بافت خوراکي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) تالاب بين المللي ميانکاله،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن فایل ورد مقاله غلظت جيوه در بافت خوراکي ماهي سفيد (Rutilus frisii kutum) تالاب بين المللي ميانکاله :


محل انتشار: سومین کنفرانس برنامه ریزی و مدیریت محیط زیست
تعداد صفحات:8
نویسنده(ها):
مهدی حسن پور – سازمان حفاظت محیط زیست ایران، کارشناس ارشد آلودگی محیطزیست،
قاسم رجایی – دانش آموخته دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست بیرجند، کارشناس ارشد آلودگی محیطزیست،
غلامرضا کریمی – سازمان حفاظت محیط زیست ایران، کارشناس ارشد محیطزیست،
مرضیه خسروی – دانش آموخته دانشکده منابع طبیعی و محیطزیست بیرجند، کارشناس ارشد آلودگی محیطزیست،

چکیده:
آلودگی اکوسیستم آبی به فلزات سنگین یک نگرانی عمده برای موجودات و سلامتی انسان می باشد. آلاینده هایی مانند فلزات سنگین در طول زنجیره غذایی تجمع می یابند و در نهایت به انسان منتقل می شوند. سنجش آلودگی ها خصوصا فلزات سنگین در ماهیان به دلیل مصرف آنها توسط انسان از اهمیت ویژه ای برخوردار است. در این تحقیق غلظت فلز سنگین جیوه در 20 نمونه پوست و عضله سینه (بافت خوراکی) ماهی سفید تالاب بین المللی میانکاله در شمال ایران مورد سنجش قرار گرفت. پس از آماده-سازی نمونه ها با مخلوط اسید نیتریک (HNO3) و اسید پرکلریک (HCLO4)، نمونه ها توسط دستگاه جذب اتمی (Hydride Generator-A.A.S) قرائت شدند. نتایج نشان داد که میانگین غلظت فلز جیوه در بافت پوست بیشتر از بافت عضله بود. میانگین جیوه در بافت عضله سینه و پوست به ترتیب 15/49 و 10/96 ppb وزن تر بدست آمد و این تفاوت نیز معنی دار بود (01/0p). همچنین نتایج نشان داد که میزان جیوه در بافت های مورد مطالعه پایین تر از استانداردهای بین المللیWHO و FAOبود. بنابراین در حال حاضر تغذیه از این ماهی از نظر فلز جیوه تهدیدی برای مصرف کنندگان آن نمی باشد.

توضیحات بیشتر